+31(0) 75 711 28 22 / contact   
MEDIA, ARTIKELEN, VERHALEN
Te hard werken en dat langdurig blijven volhouden is een aanslag op je wellzijn.
English   
Nederlands   

Main Content

Media

Media, verhalen, ervaringen, informatie, artikelen, blogs, webinars.

Webinars:

Burn out in de praktijk Webinar. Wat zijn de gevolgen ivoor de organisatie

Burn out in de praktijk

Wat zijn de effecten voor de organisatie?

Burn out herstel kost u als organisatie of bedrijf op dit moment heel veel geld. Dat heeft voor een groot deel te maken met uw (on)bewuste keuze van het hersteltraject.
Dit kan vaak veel doelmatiger, effectiever, efficiënter en vooral persoonlijker.

Door de aanpak van langdurig ziekteverzuim over te laten aan derden zoals arbodiensten, bedrijfsartsen, juristen en andere zorgverleners raak je als ondernemer de grip kwijt op het herstel. De medewerker is daardoor vaak onnodig lang ziek. Dat kost veel tijd en geld.

Bestemd voor:
werkgevers, bedrijfseigenaren, managers, HRM en leidinggevenden.

 

 

 

 

Burn out voor werknemers. Burn out voor werknemers. Handvaten om je herstel in gang te zetten.

Burn out voor werknemers

Handvaten om je herstel in gang te zetten.

Als je als werknemer in een Burn out bent beland kost het herstel je op dit moment heel veel tijd en dus ook geld. Dit kan vaak veel doelmatiger, effectiever, efficiënter en vooral persoonlijker. Door op een andere wijze te communiceren en te signaleren.

In het Webinar wordt uitgebreid ingegaan op de dagelijkse praktijk, zodat de adviezen en inzichten gelijk toepasbaar zijn op de eigen situatie. Wij doen dit, omdat wij graag mensen willen helpen te voorkomen, dat ze in deze situatie belanden.

Met de nieuwe inzichten is er voor betrokkenen veel winst te behalen door het besparen van veel tijd, extra kosten en ergernissen.

Bestemd voor:
werknemers en HR-verantwoordelijken

 

 

 

Werkgevers en Burn out herstel. Signaleren, communiceren en Acteren.

Werkgevers en Burn out herstel

Signaleren, communiceren en acteren

Het herstellen van een Burn out kost u als organisatie of bedrijf op dit moment heel veel geld. Dit kan vaak veel doelmatiger, effectiever, efficiënter en vooral persoonlijker. Door op een andere wijze te communiceren, te signaleren en te acteren.

In het Webinar wordt uitgebreid ingegaan op uw dagelijkse praktijk, zodat u de adviezen en inzichten gelijk kunt toepassen op uw eigen situatie. Hoe kan men organisaties en bedrijven optimaliseren?

Met de nieuwe inzichten kunt u effectiever omgaan met stress en Burn out in het team.

Bestemd voor:
werkgevers, bedrijfseigenaren, managers, HRM en leidinggevenden.

 

 

 

Wat is stress? Wanneer leidt stress tot een Burn out?

Wat is stress?

Wanneer leidt stress tot een Burn out?

Stress is gezond. Een nuttig systeem om te overleven, te groeien en te ontwikkelen. Alleen teveel en te langdurig leven op een hoog stressniveau geeft een verhoogd risico op overspanning en kan leiden tot een Burn out.

Om de signalen werkelijk te kunnen herkennen is het belangrijk om inzicht te krijgen in het effect van stress op lichaam en geest. In dit Webinar wordt uitgebreid uitgelegd hetgeen stress feitelijk met je doet.

Met dit inzicht kun je voorkomen, dat stress je leven teveel gaat beheersen met alle negatieve gevolgen van dien. Met de nieuwe inzichten heeft u meer grip op deze situaties en kunt u extra kosten en ergernissen besparen.

Bestemd voor:
werkgevers, bedrijfseigenaren, managers, HRM, leidinggevenden, werknemers, ZZP'ers, ondernemers.

 

 

 

effectief realistisch betrokken

NOBCO Nedrlandse orde van beroepscoaches
EMCC European Mentoring & Coaching Cousil
The Global Code of Ethics For Coaches, Mentors, and Supervisors

Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches, omdat wij waarde hechten aan kwaliteit. Daarnaast onderschrijven wij de Nobco Ethische gedragscode en conformeren ons aan het klachtenreglement. Dat biedt extra zekerheid voor u als afnemer.